ALLEY EN ABBEY GO NORGE TO

14 augustus 2024 - Harkstede, Nederland

Jawel, de dames gaan weer op reis. Met de Shelter. Weer naar Noorwegen, vandaar Norge twee.

Net als twee jaar geleden varen we over vanaf Hirtshals in Denemarken, alleen nu ‘landen’ we meer naar het westen. In Kristiansand gaat ons Noorwegenavontuur beginnen.

Waar we heengaan? Til nord langs kysten, maar hoe noordelijk laten we nog even in het midden. Dat merken jullie vanzelf.

Tot over een paar dagen 😊

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade

1. Harma:
    14 augustus 2024
    Wat weer leuk om "samen" met jullie op vakantie te gaan en alle avonturen mee mogen beleven..... :-)
  2. Machteld:
    14 augustus 2024
    Goede reis en ik kijk uit naar de verhalen en foto's!
  3. Ellen:
    14 augustus 2024
    Goede reis en veel plezier! Leuk dat we weer mee kunnen reizen
  4. Lis:
    14 augustus 2024
    Ha meiden, wat heerlijk, weer op reis. Ik kan niet laten een aanrader te doen (met mijn Deense wortels). Als jullie via Silkeborg gaan, opweg naar Hirtshals, is museum Jorn leuk om aan te doen. De kunst van Asger Jorn is wel zwaar, donker, typisch voor die tijd, maar het museum vind ik bijzonder en de ligging in de natuur heel mooi. Succes en goede reis!
  5. Monique:
    14 augustus 2024
    Fijn dat we weer mogen meegenieten. Veel plezier!
  6. Manou:
    14 augustus 2024
    Geniet van de reis! Fijne vakantie
  7. Carla:
    Yoo Sis en Cleansis,
    Ik reis ook graag weer mee! Zou wel willen meeliften voor een bezoekje aan mijn geëmigreerde collega Maartje in Kristiansand😁. Dus komen jullie een Nederlandse Maartje of Erik tegen: hjertelig hilse fra Carla!
    xx
  8. Aart & Jessica:
    15 augustus 2024
    We wensen jullie heel veel plezier en zoals altijd .... blijf voorzichtig.
    Geniet er lekker van.
  9. Baukelien:
    15 augustus 2024
    Super !
    Ik lees jullie verhalen weer graag uiteraard.
    Goede reis en lekker genieten !
  10. Trudi:
    17 augustus 2024
    👍☀️ 🇳🇴 🚙🏕️ 🙋🏼‍♀️
  11. Suus:
    18 augustus 2024
    Wat leuk! Geniet van jullie vakantie!
  12. Mariëlle:
    19 augustus 2024
    Sorry, voor de late reactie i.v.m. onze vakantie in Denemarken. Goede reis en ik lees graag mee😀